Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) család (3) csalad (1) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) korház (2) kórház (1) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Pár napja, az egyébként teljesen érdektelen üzenőfalon, ahol virtuális koktélokat és minden egyéb baromságot küldözgetnek egymásnak az ismerősök, megakadt a szemem egy gyönygszemen, amit Szabi* tett közzé. Akkor még nem tudtam, hogy ő a szerző is, de mára már megvan a hozzájárulása, így nyugodt lelkismerettel másolom ide, hogy mások is legalább olyan jót derülhessenek rajta, mint én.

"Nincs vastag szemüvegem, nem vagyok teljesen bitagyú és csak ritkán hordok kockás inget. A világ egyik legagyafúrtabb és legérthetetlenebb nyelvét beszélem és rajtam kívül épeszű ember nem tudja mire gondolok, amikor azt mondom: failover node in a clustered environment. A rendes nevemet néha megelőzi a becenevem és nem örülök neki, de még ma is összekeverem a balra-perjelet (\) a jobbra-perjellel (/). Büszkén gondolok Bill Gates-re a leggazdagabb informatikusra, a tanult kollégákra és a rendszergazdákra. Szeretem a Windows-t, az egésznapos egerészést, a megoldhatatlan hibákat, a kiszámíthatatlan munkaidőt, az egybites felhasználókat, az önjelölt informatikuspalántákat. Itt élek a szerverszoba tövében. Kattintgatásban mi vagyunk a császárok és igenis mi tudunk egy napnyi szívás után még egy egész éjszakát is eltölteni egyetlen hibás kód fölött. Informatikusság, én így szeretlek!"

* Név és cím a szerkesztőségben

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2010. június 4. péntek.  |  1 komment |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr954263711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_1975 2010.06.05. 12:11:35

Nagyon jó lett! Köszi, hogy megosztottad.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása