Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) csalad (1) család (3) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Az első falat akkor akadt a torkunkon a röhögéstől, amikor a hölgy egyre hangosabban kezdett dúdolni, miközben nagyon küzdött egy 4x4-es méretű keresztrejtvény megfejtésével. Mi békésen fogyasztottuk, a kizárólag bio alapanyagokból készült spenótlevest, salátát és apple jumper-t, amikor végre az utolsó hiányzó szót is kitalálta, fejéhez kapott és elégedetten felsikoltott.  Ismét felnevettünk. Előtte nem volt tálca, csak a metro újság ki tudja mikori száma, ami viszont szemmel láthatólag lekötötte. Egyszer csak felsóhajtott, majd az újságot összecsukva hátradőlt és tovább dúdolta ugyanazt a kivehetetlen dallamot. Már nem nevettünk, nem volt min. Helyette viszont borzasztóan elszégyeltük magunkat, amiért érzéketlen, tapló módjára, nem láttunk a dolgok mögé.

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2010. március 4. csütörtök.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr464263551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása