Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) család (3) csalad (1) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő
Ennek a harmad osztályú, nem suna és nem is celeb blognak az életében eljött a pillanat, hogy átmeneti időre és csak részlegesen ugyan, de fogyibloggá váljon. Nem feltétlenül azért, mert tapasztalatokat akarok megosztani a"sertésségen innen és túl" állapottal kapcsolatban, hanem mert segít. A tudat, hogy mindenki ilyen kedvesen támogat akár tevőlegesen, akár gondolatban a hihetetlen boldogság mellett némi szégyenérzettel tölt el. Miért kellett eddig várnom.?Miért gondoltam, hogy ebben az egészben tök egyedül vagyok? Tegnap, amikor átléptem a -10-et, eszembe jutott, az a rettenetesen vicces pillanat, amikor a két kis kör teljesítése után J, aki bizton állíthatom, hogy az egyik legkedvesebb kis pajtásom, talpig öltönyben, meeting előtt, karkörzést négyütemű fekvőtámaszt és törpejárást demonstrál a parkban és minden mozdulatom után azt mondja: " Jól van anyuci". Aztán itt vannak ezek a kedves hozzászólások, barátoktól, ismerősöktől és ismeretlenektől. És ez jó. Ettől megy majd hétfőn kettő helyett három kis kör a szenkantener gyepén!
Most pedig magamhoz veszem a keserű sót, és online orvosi felügyelet mellett megkezdem a purgálást. Úgyhogy az elkövetkező két nap bejegyzéseit, már ha lesznek egyáltalán, csak erős idegzetűeknek ajánlom.
POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2009. november 21. szombat.  |  1 komment |   | 

Címkék: fogy purgál

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr624263430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mefi · http://mefi.com 2009.11.22. 13:21:47

Draga potitetoajl!! you never walk alone!!
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása