Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) csalad (1) család (3) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő
Közeleg halloween, beindult az ötletelés, kétségbeesett anyukák kavarnak a hálón, hogy szemük fényének kívánságát teljesítve összedobják a darth vader jelmezt. Legalábbis erre enged következtetni a tény, mely szerint ebben a hónapban magasan a leggyakoribb keresett kifejezés amellyel eljut valaki erre az istenverte blogra, az a "darth vader jelmez". Képzelem mekkora pofára esés lehet, amikor a találatok köszött rájuk mosolyog egy-egy bejegyzésem a c-pap egyesek számára megváltó erejéről, vagy Dr. Demarceaux rátermettségéről.
Idén mi nem rendezünk. Nem kell leporolni a tavalyi maszkokat, előszedni a bibircsókos orrot és felpattani egy nimbusz 2000 utánzatára, miután 30 főre megfőztem, makulátlan állapotba vágtam a lakást, kifüggesztettem a rémisztő, halálfejes-tarantulás kopogtatót és elhelyeztem egy töklámpást meg egy cukorkákkal karimáig rakott üvegtálat a lépcsőházba. Nem, idén nem lesz ilyesmi és nem azért, mert egy kezemen meg tudom számolni, hogy ki az akiben akár csak a gondolata is felmerült annak, hogy netán visszahívjon, hanem azért, mert Zsabóka átmenetileg bezárt. Megtelt. Vagy ha úgy jobban tetszik, kiürült...
POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2009. október 21. szerda.  |  2 komment |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr194263390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_74111 2009.10.21. 09:31:23

Majd feltöltődsz, nem lesz baj! Gondolj a hétvégére, megyünk, együtt leszünk, talán lesz végre egy kis idő a beszélgetésre is. Ne szomorkodj!

Nitta 2009.10.21. 16:40:28

nekem 3 ev London utan volt hasonlo lelkiallapotom, ki is osztottam szemelyesen minden erdekeltet, mielott kitoroltem a mobilombol....persze senki nem vette magara! Nem egy hetvege, de jo par ev kellett a valtozashoz. Eredmeny - most mar nem mennyisegi, hanem minosegi barataim vannak. Amig nem zavarod ossze ezt a ket kategoriat, addig nincs baj. :)
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása