Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) család (3) csalad (1) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) korház (2) kórház (1) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

A hifista felesége jár. Munkába, vásárolni, kutyát sétáltatni. De ami a legfontosabb, nyitott szemmel jár. A hifista felesége a műtét utáni "get well" kártyához is fnac-os utalványt kap a kollágáitól, mert ismerik a sztorit. Ha pedig a szomszédos, felújítás alatt álló ház elé hangfalakat pakolnak ki, akkor azt ő veszi észre elsőként. Perszehogy észreveszi, hiszen a hifista hetek óta arról beszél, hogy létre kéne hozni rendszer B-t is, mondjuk a hálószobában. (azért ott, mert a konyhában megteszi a minhifi, meg egyébként sem tudna ott nagyobb rendszer érvényesülni). A kalandos bajai kirándulás során megszerzett erősítőhöz dukál egy pár alsókategóriás hangsugárzó. A hifista felesége kivár és a speaker spotting után egy (esős) nappal már bizonyos előtte, hogy a hangfalakat nem szellőztetni rakták ki, így jelzi hites urának, hogy mit talált. Fél óra elteltével a garázsban két újabb tárgy talál átmeneti szállásra. "Ki kell száradnia a pozdorjának, de így első ránézésre minden benne van, aminek benne kell lennie"- mondja hifista. Aztán eljön a nap, amikor a két HH Scott probajáratra indul egy denon erősítőn és lőn csoda! Működnek!

Persze a vonatkozó fórumon Töki úgy beszélt , mintha ő talált volna a közel 50 éves darabokra, ez a lényegen nem változtat, ugyanis a hálószobát tökéletesen töltik be zenével  a Herman Hosmer Scott nevével fémjelzett hangfalak.

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2009. szeptember 12. szombat.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr384263366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása