Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) csalad (1) család (3) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Mostanában olyan érzésem van, mintha Isten, vagy aki ennek az egész kócerájnak a megalkotója és üzemeltetője is egyben, épphogycsak a szeme sarkából követné, hogy mi van velem. Pedig nem tettem semmi olyat, amiért ne nézhetne rám időnként úgy igazán. Annyi mindent elfogadtam már az élettől, azzal a jelszóval, hogy Istennek, vagy az Alfa holdbázis műszakvezetőjének szándéka van velem. Még tegnap délután is reméltem, hogy a kattogás a fülemben nem azt jelzi, hogy hamarosan újra süket leszek. De megtörtént. Megtörtént újra! Reggel óta ismét 20 Db-vel az elfogadható alatt élek, megint hülye vagyok és visszakérdezek. Kétszer, háromszor, többször. Amikor szerdán elment a hangom, már tudnom kellett volna, hogy valami ismét nincs rendjén. Csütörtökre, amúgy is kicsiny térfogatú agyamat takony szorította ki a fejemből, avatatlan szemek pedig nem tudták volna megkülönböztetni tekintetemet a basset houndétól. 

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2009. február 16. hétfő.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr754263279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása