Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) család (3) csalad (1) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Aki visszatérő olvasó az tudja, hogy előszeretettel foglalkozom úgynevezett outsider muzsikával, azaz "előadóművészek" olyan zenei alkotásaival, mely sem a fület, sem pedig a szemet nem gyönyörködteti. Zanger Bob mindenképpen dobogós, de a hyperbefutó és több szempontból is verhetetlen arc, az Eilert Pilarm. Korábban ígéretet tettem, hogy megismertetem a nagyérdeműt ezzel, a maga nemében páratlan emberrel. Mit emberrel? Jelenséggel! Nos, ha egy rövidke pillantást vetünk a Vikipédia ide vonatkozó oldalára, netán vesszük a bátorságot és klipet is társítunk az archoz, akkor egyszerre több, egyébként megválaszolhatatlan kérdés is felvetődhet bennünk. Rögtön elsőként példul az, hogy valójában mekkora is Isten állatkertje és, hogy megfelelő ütemben zajlik-e a bővítés. Mert nem azzal van itt a gond, hogy Eilert danol (már nekem is elég jól megy singstarban a tide is high) hanem hogy hat albumra valónyit fel is énekel és elad. Én nem vagyok egy Elvi rajongó, de szerintem az Elvis imitátorok szakszervezete simán kérhetne bírósági végzést, arról, hogy a svéd "fenegyerek"ne kerülhessen mikrofon környékére. De lássuk mire alapozom. Direkt a legrövidebb fellelhető filmet linkelem, bár azt hiszem belőle 30 sec is sok. Talán el lehet azon gondolkodni, hogy milyen mértékben lehetne hasznosítani ezeket az albumokat a büntetés végrehajtásban...

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2008. szeptember 19. péntek.  |  2 komment |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr834263185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dettus 2008.09.25. 21:19:27

Ebből a tejből - tejszínből megvett valaki az életbe egy darabot ezek után ? Péli Barnának nem jött volna át... Mester Tamásnál pedig elérte volna hogy ne akarjon lefeküdni vele !

Brucee 2008.09.28. 22:51:44

A hullamzo tempoerzeket a hihetetlen szeles egy oktavos hangterjedelem emeli geniuszi magassagokba ... emberunk barmely egyetemi buli karaoke baljan megallna a helyet :)
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása