Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) család (3) csalad (1) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) korház (2) kórház (1) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

de mégsem láttam még soha, hogy az utcán könnyítenének magukon. Velünk ellentétben a férfiak viszont gyakorta teszik ezt, szerintem korra, intelligenciára, gyerekszobára és végzettségre való tekintet nélkül. Ilyenkor nincs mérce, nem érdekes a jó neveltetés, ha jön, hát jön. Őszintén, tegye a szívére a kezét minden pasi és úgy mondja, hogy még sosem csavarta ki a brokit egy fal, bokor, vagy fa tövében, ha már nem bírt az urinális ingerenciájával. Miért evidens és széleskörben elfogadott dolog, ha a pasik nyilvános helyen pipiskélnek és miért nem guggolhatunk le mi nők, ha annyira kell, hogy a szemeink helyet cserélnek. Mert ha mi tennénk az látványosabb, vagy nem illendő? Miért érzik úgy a nyílt téri vizelők, hogyha szimplán hátat fordítanak a járókelőknek az kellő intimitást jelent és láthatatlanná vállnak? Nem egy alkalommal találkoztam már a jelenséggel, de ma reggel, ahogy félálomban meneteltem a buszmegálló felé, majdnem beleütköztem a csávóba. Parkot rendezett éppen kis pihenő közbeiktatásával és misem volt természetesebb, mint hogy a csodálatosan karbantartott francia kert mellett álló ház oldalát levizelje. Én értem, hogy hajnal óta gereblyézett, de basszus egy utcával odébb kezdődik az erdő! Mibe került volna elsétálni odáig és megkímélni az iskolába szállingózó gyerekeket és a munkába igyekvő népeket a látványtól? Én ezt durván büntetném. Csak azért mert egy hirtelen mozdulattal előkapható a szerszám még senkit sem jogosít fel arra, hogy bárhol és  bármikor wc-nek minősítsen egy adott közterületet. Basszameg!

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2008. január 17. csütörtök.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr934263061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása