Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) csalad (1) család (3) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Ott rohadjon meg az összes tetves microbe (ahogy itt hívják) bacilus és virus, ahol van. Nem mintha nagyszabású terveink lettek volna az év utolsó estéjére, de akkor is több mint kellemetlen tátott szájjal, levegőért kapkodva, félsüketen vegetálva ücsörögni egy turbánnal a fejemen. Mert ez van. Krisztus urunk születésének második napján megtámadott a kór. Ez önamgában nem okozna krízist, ugyanis sima megfázásnak véltem, így orvoshoz sem mentem. Minek is tettem volna, hiszen rosszul mutatna a dossziémban, hogy egy szezonon belül, -ráadásul a szezon mégcsak nem is közelít a végéhez-már harmadszor vagyok beteg. Feltételezem, hogy a zöld még nem fejtette ki hatását és ezért vagyok olyan sebezhető, vagy épp elleenkezőleg és a rengeteg méreg távozásásval együtt a lelkemet is kilehelem. Mindenféle házi gyógymód csődöt mondott, az orrsprayt akár állandóra is az orrnyílásomhoz fixálhatnám, akkor sem segít. Tegnapelőtt aztán nagy és nem várt változás lépett fel, ugyanis rést ütöttem a pajzson és valamivel több levegőt tudok orron át a szervezetembe juttatni, valamint a tartós zsírterápiának köszönhetően a szám is vállalhatóbb lett. Ugyanebből a lendületből viszont bedugult a jobb fülem. Ez nálam az a kategória aminél már nem ismerek tréfát, ugyanis 5 éves koromig akkut fülproblémával küzdöttem, ami annyit tesz, hogy 2 éves koromtól fogva, az említett kerek évfordulóig  mindösszesen 8 x szúrták a bal és 14 x jobb fülemet. Voltak alkalmak, amikor mindkettőt egyszerre. Azt hiszem, ha lennének halálos ellenségeim, akkor nekik kívánhatnék egy ilyen bal-jobb kombót, de egyébként senkinek sem. Szóval ünnepek, síszezon és egyéb együtthatók miatt körzeti választottam Soledad nem rendel, patikát nyitva nem találni. Véső elkeseredésemben tokmodelltől kértem fülsprayt, amelyet alapos fertőtlenítés után kétszer is használtam, de hiába. Így most itt ülök, az anyámtól kapott kasmír sálba tekert fejjel és várom a 2.-át, -amikor a kórházak már nemcsak ügyeleti systemben működnek- hogy felkerhessek egy helyi fül-orr-gégészt és újra halljak. Sosem mosták még ki fülem, de Töki elmondása szerint nem kellemes és utána egy darabig majd azt is hallom ahogy a szőröm nő. Alig várom. Addig is NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!

Ps. Azért nincs nagy dráma, mert van egy csomó megtekintésre váró új filmünk és egy évadnyi Dr. House. Ezt meg tessék megnézni, isteni és kurvára találó.

A zene egyébként nagy kedvencem. Zazie-Je suis un homme

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2007. december 31. hétfő.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr664263053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása