Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) csalad (1) család (3) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Idén, valami furcsa és hirtelen ötlettől vezérelve úgy döntöttünk, hogy szakítunk a hagyományokkal és az ilyekor szokásos , -egyébként szerintem jellegtelen- elektronikus üdvözlőlap helyett vállaljuk kiterjedésünket és magunkat télapónak, a "lányokat" pedig rénszarvasnak álcázva, saját képet küldünk a barátainknak és a szeretteinknek. Kicsit megremegett a kezem , amikor a küldés gombra kattintottam, de most a válaszok láttán azt gondolom, hogy jól tettük. Cserébe ugyanis mi is kaptunk karácsonyi üdvözletet, de nem hat különböző műfajban jingle bells-t éneklő télapóval, hanem fa alatt ücsörgő, mindenórás kismamával, aki elsőszülöttjével bontogatja az ajándékakat, vagy éppen egymást ölelő szerelmesekkel. És ez most boldogsággal tölt el, hogy ők is úgy érezték, megosztanak egy pillanatot az életükből velünk.

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2007. december 26. szerda.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr584263051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása