Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) család (3) csalad (1) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) korház (2) kórház (1) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

A visszajárók, a törzsvendégek, de talán még az alkalmiak előtt sem ismertetlen Zsa2-aki nélkül egyébként tényleg nehezen, vagy egyáltalán nem ment volna az elején. Nos tegnap uzsira jöttek és estébe nyúló römiparty lett belőle. A délután folyamán megtudtuk, hogy leányuk kézműtéten esett át és most lábadozik.

5 körül csörög a telefon. Anyósom az, lefutjuk a szokásos köröket, majd kérdés" Ki van nálatok?" Zsa2ék. "Akkor adjad". Én követem az utasítás és Sanci kezébe nyomom a telefont, aki hajlamos egy "hogy vagy kérdésre" olyan alapossággal válaszolni, mintha ugyanezt a kérdést az orvosa tette volna fel, így lehetséges, hogy ilyenkor azt is megtudjuk, amit annyira nem szeretnénk, pl. hányszor és milyen állagú széklete volt az adott héten. Ez most kimarad, mert ott van helyette a lányukon elvégzett életmentő beavatkozás, a kézműtét. "és igen, sokat kell majd tornáztatni, nehogy hüvelygyulladást kapjon- azt mondta az orvos." gondolom némi értetlenség mutatkozhatott a vonal túlsó végén, mert nagy lett a hallgatás,  így Zsa a segítségére siet:"nem hüvely, ne beszélj hülyeségeket. Hüvelykujj gyulladása lehet. Ekkor már nem bírom tovább, nyerítve röhögök fel, majd azonnal helyesbítek: "talán ínhüvely gyulladás, nem?" Végül ennyiben maradtunk, remélem nem hívták végig az összes ismerősüket, Letike kézműtétje óta, ezzel a rettenetes hírrel. Mondom, csak remélem!

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2007. november 27. kedd.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr774263030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása