Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) csalad (1) család (3) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Az elmúlt napokat itthon töltöttem, mivel ismét asztmatikus bronchitis tünetei jelentkeztek rajtam according to Soledad Detheux local GP. Ez a néhány nap nemcsak attól lett izgalmas, hogy levegőért küzdöttem, hanem attól is, hogy ana filmes játékának köszönhetően -és akkor itt is leírom megint sokadszor, hogy ANA AND FÜGGE FOR SHARED PRESIDENCY-egy elképesztően jó csapatba csöppentem. Szerep-osztottunk, karakterek neveit és történetet találtunk ki, kritikákat gyártottunk, brainstromingoltunk. És megint tanultam. Pl azt, hogy imdb oldalt simán lehet fake-elni, ha van mögötted egy csapat, aki bízik benned és elhiszi, hogy meg tudod csinálni, még akkor is, ha te előtte ilyet soha, olyannyira nem, hogy a blogod sablonját is más piszkálja, ha valami cuccot akarsz bele. Szóval klassz volt és köszönöm Szuperapunak meg az összes csapattársamnak. És bármi legyen is a forduló eredménye, a Fight in Armor folder mindig egy becses kincs lesz a számomra.

 

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2007. november 26. hétfő.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr924263029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása