Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) család (3) csalad (1) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) korház (2) kórház (1) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

A gyárban nagy hagyománya van a karácsonyi álarcosbálnak. Minden év októberében meghirdetik a témát és ennek figyelembevételével kell jelmezt fabrikálni, illetve választani. Köztudott, hogy kiköltözésünkkel nagyjából azonos időben váltam antiszociálissá, így bár ez lesz a harmadik karácsony, még egy bulin sem voltam, csak tombolát vettem szolidaritásból. A kezdők szerencséjének tudom be azt a tényt is, hogy az első évben 5 hordó, egyenként 10 literes Hoegaardent nyertem, melyből kettőt tavaly júliusban dobtunk ki, mert nem sikerült rajtuk túladni. Nincs különösebb ingerenciám idén sem, bár a bennfentesek szerint ilyenkor lehet megtudni, hogy ki-kivel. Tavaly kincses sziget és kalózok témakörben nyomultak a népek, így Dunát lehetett volna rekeszteni a Hook kapitányokra tekeredett sellőkkel. Idén a hideg a téma és erősen fontolgatom, hogy részt veszek, csak még azt nem döntöttem el, hogy a Titanic - e legyek, vagy inkábbis a jéghegy, aminek ütközött. Esetleg narval.

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2007. november 20. kedd.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr814263027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása