Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) csalad (1) család (3) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Nem volna tisztességes, ha a tavaly januárban felfedezett holland zseni sorsát, illetve karrierjének alakulását nem követném, és nem osztanám meg a friss információkat a drága olvasóval. Zanger Bob óta tudjuk, hogy igenis van rosszabb, mint Galambos Lajossal és sztárvendégeivel mulatni és talán a Fásy Ádám sem a műfaj legrosszabbja, Fekete Pákóról nem is beszélve. Bob tavaly, két igazán izgalmas klippel hívta fel magára a figyelmet, melyeket akkor be is linketlem, de egy rövid idő után a sok rosszindulatú hozzászólás miatt a szülők úgy döntöttek, hogy gyermekük mentális épségének ??? megőrzése érdekében szüneteltetik a rajongói oldalt. Nem tudom, hogy a hatalmas public demand , vagy Bob idő közbeni férfivá érése miatt tértek  jobb belátásra, de egy biztos, az oldal újra működik, sőt, van új klip is. A kis Bob legalább 10 centit nőtt mióta nem láttuk, viszont nem hízott és ennek köszönhetően már lényegesen kevesebb hasonlóságot mutat egy sertéssel. Pubertál is, -gondolom- mert az új klipben egy nála jóval korosabb, BB Évi alteregóval hancúrozik -a sok színes labdából ítélve- az Ikea gyermekmegőrzőjében. Nem akarom tovább feszíteni a húrt, íme Angela, mellyel remélhetőleg Bob a slágerlisták élére kerül majd.

 

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2007. november 20. kedd.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr34263028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása