Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) család (3) csalad (1) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) korház (2) kórház (1) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Nem tudom, Töki talán azt álmodhatta, hogy nem elég magas a vérnyomása, mert  ébredés után 10 perccel azonnal magára vette a keresztemet és felhívta Zsa2-t, amit én már egy hete halogatok. Pontosan 38 perce vitatkoznak azon, hogy van-e protekció a "gyárban"-ban és, hogy valóban mindenki túlfizetett, sötét barom-e ott.  Hogy a téma felvetődött annak az az apropója, hogy Zsa2 megint hallott valami hoax-ot, arról, hogy a belgák petíciót fognak beadni, melyben azt kérik, hogy ne itt legyen az "gyár" központja. Én a magam részéről támogatom, hogy elköltözzünk, de most már tényleg leszakadhatnának erről a témáról mert kurvára unom. Mindezt csak azért, mert az ő mantál zseni fia vállalkozóként vergődik és a szuper okos kislánya nem tud egy fizetésből félmilliós házat venni magának. Én kérek elnézést. Tényleg nélküle nehezen boldogultunk volna, de most már bassza meg ezt az örökös pénzezést, meg hülyézést.

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2007. november 10. szombat.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr514263022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása