Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) csalad (1) család (3) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

A blogtornán (ahol is már az első fordulóban kiestem) aratott óriási sikeremen felbuzdulva újabb játékba neveztem, mivel tudom, hogy a részvétel a fontos.  Ana blogján minden részlet megtalálható.  Filmes, izgi, jópofa.  Magam nem tartozom a celeb blog kategóriába, így olvasótáborom is csekély, de arra kérem azt a pár visszajárót, hogy vegye fontolóra a játékhoz való csatlakozást, mert igazán jónak ígérkezik.

És igen, itt villan fel arcomon az 50 dolláros marketingmosoly, de legalább nem titkolom, hogy 1 pont formájában jutalékot kapok minden általam toborzott résztvevő után. De ez veled is megtörténhet! Hajráf!!!

A nevezés mostani állása szerint felhagyhatok a körömrágós ügyelettel, mert a csoportok percenként bővülnek és jelentkezési határidő kvázi nincs. Úgyhogy 3 órás megfeszített várakozás után kitakarítom végre a lakást.

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2007. november 10. szombat.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr354263021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása