Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) csalad (1) család (3) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Most aztán megkaptam, hogy ne erőltessem a közérdekű, informatív vonalat, mert nekem nem áll jól. Szóval tőlem már csak a macskák utcai saga és a fikázás az elvárható és sem az, hogy milyen filmeket nézek, sem pedig az, hogy mivel csökkentem a koleszterin szintemet nem érdekel senkit. Pont most, amikor már kezdenék leszokni a nyögésről. Na jó, leszokni nem tudok, de az évszakhoz képest kevés a nyomor, vagy az azt generáló tényező. Fűtünk. Mert az októberben is izompólóban feszítő fiúk és mezítlábas balettcipőben topogó lányok országába is beköszöntött a nagy rohadt zima. Én magam hétvégén készülök a nagy cserére, amikor is megpróbálom a tavaly téli kollekciót formába hozni, addig pedig az itteni divatot követve ügyesen és észrevétlenül próbálom kombinálni az átmeneti cuccaimat, hogy kicsit téliesebben nézzek ki. Alig várom már, hogy beálljon a nagy kemény belga tél, aminél lehangolóbb jelenség nincs a világon, ugyanis folyvást csak szakad és mellé csípős, hideg szél társul. Mindemellett Töki még mindig fehér karácsonyról álmodik. Lehet, hogy dec 24-én éjjel a kedvéért felszórom a kertet egy zsák liszttel.

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2007. október 24. szerda.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr994263007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása