Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) család (3) csalad (1) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) korház (2) kórház (1) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Tegnap este 19:07-kor begördültünk a Macskák utcába és ugyanabból a lendületből tovább is hajtottunk a bangladeshi kis pajtásunk által üzemeltetett vegyesboltig. Tettük ezt azzal a nem titkolt szándékkal, hogy bagettre tegyünk szert és ne magában kelljen ennünk az anyám által csomagolt isteni kovászos uborkát. Visszafelé másik úton jöttünk, így hátulról közelítettük meg a Villa Monte Carlot és ekkor ért az első sokkhatás. Az április 29 óta tátongó aknát újra befedték, ez alkalommal a szabvány méretű tetővel. Egyetlen blokktégla akadályozta csak a felhajtónkra való beállást, melyet a száradás idejére helyezhetett oda a mester. Nem tudom, hogy szülinapi ajándék volt-e, de isten áldja Széppár bácsit a gyors ügyintézésért. Bizonyára el kell telnie valamennyi időnek míg újra a felhajtóra merek parkolni, de ez legyen az én gondom.

Itthon aztán kicsomagoltuk a hazai könyváruházak teljes készletének minimum 1 %-át valamint azt a 27 db dvd-t amelyet az unalmas belga hétköznapokra szereztünk be. Éjfélkor már ágyban volta, ugyanis kicsit megviselt az út, melynek  izgalmas részletei mindenképp megérnek egy-egy bejegyzést.

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2007. augusztus 6. hétfő.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr574262971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása