Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) csalad (1) család (3) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Nos itt ülök Kalocsa szívében, az érseki palotától 200 méterre egy nívós kis internet kávézóban. Sajnos sem Dunapatajon, sem Szelíden nincs ilyen létesítmény, de mielőtt bárki azt hinné, hogy pusztán ezért autóztunk ide, ki kell, hogy ábrándítsam. Bevásárolni jöttünk. A tóparton szolid a választék az árak viszont a mennyben járnak. Időnk jó, stégünk van, Kökény retteg a víztől, Sadiet viszont képtelenség a parton tartani. Harapja a vizet és szeli a habokat. Szállásunk egy 3 csillagos ipari lakókocsi, de ki nem szarja le? Aludni lehet benne, a várakozással ellentétben nem is olyan meleg, úgyhogy tulajdonképpen minden rendben van. Van még négy napom a 32. -ig, talán pár mm-et addig még nő a hajam is, amivel egyébként lassan kezdek megbarátkozni.

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2007. július 27. péntek.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr734262964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása