Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) család (3) csalad (1) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Nem egyedi esettel állunk szemben. Biztos vagyok benne, hogy mindenkivel megesett már, hogy valami elérhetetlennek hitt dologra vágyott, majd amikor letett róla, szinte már kezdte elfelejteni, hogy neki az a valami kell, akkor a semmiből, hirtelen, valami különös véletlen folytán mégis az ölébe pottyant, vagy egyszeriben elérhetővé vált. 10 év várakozás és reménytelen próbálkozások sorozata után végre, ízléses tokba rejtve 3 lemez figyel a polcon. Eredeti nyelven, holland felirattal ugyan, de kit érdekel. Töki találta a helyi MM-ben és azonnal hívott.

-Hogy is van az eredeti címe az Örvénynek?

-Maelstrom, de ugye nem azért kérdezed?

-De, itt van a kezemben, 6 rész a BBC készítette?

-Neeeeeeee, ezt nem hiszem el.

Persze a hírt azonnal meg kellett osztanom Janxikával, aki szintén nem hitt a fülének. Itthon aztán megnézem az első részt. Nem leszek annyira hülye, hogy a teljes nosztalgia kedvéért keddenként nézzem újra, de úgy gondoltam beosztom. Kicsit tartottam attól, hogy ugyanazt fogom érezni mint a Bud Spencer filmeknél, de szerencsére nem. Pusztán annyi a különbség, hogy az izgalmasabb jeleneteknél anyámmal nem szorongatjuk egymás kezét.

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2007. július 3. kedd.  |  1 komment |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr384262942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_100994 2010.11.14. 11:44:49

Neeeee!!! :)))
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása