Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) család (3) csalad (1) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) korház (2) kórház (1) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Szlovák kolléganőtől búcsút vettünk. Nem könnyeset, csak búcsút. Én még ilyen fergetegpartyn nem voltam. A meghívottaknak csak a fele jött el, de nem gond, mert a catering is pont feleannyi emberre lett tervezve, mint ahányan hivatalosak voltunk az eseményre. Amikor a készülődésben segítségére voltam a kislánynak meglepetten konstatáltam az 1 csomag chipset és a 3 üveg bor mellé felsorakoztatott 1 palack 1,5 literes narancslét. Jó, nem vagyunk egyformák. Nem kell mindenkinek sajtos-sonkás és spenótos pulykamell-roláddal, 3 féle salátával, desszerttel és egy minibárral kedveskednie a kollégáknak, de ez súlyosan skót volt.  Tartott beszédet is. Az száraz volt, érzelmek nélküli, tele szánalmas közhelyekkel és pontosan ezért cseppet sem megindító.

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2007. június 29. péntek.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr754262941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása