Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) család (3) csalad (1) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Minden alkalommal, ha olyasvalaki jön hozzánk aki a szüleimmel is kapcsolatban van,akkor kapunk újságokat. Én a standard lakberendezési magazinokat járatom, Töki pedig a Hi-Fi piacot. A múltkori szállítmányban volt némi fennakadás és az uram lapja otthon maradt, ami miatt bánkódott is napokig. Az én újságjaimba bújtatva viszont érkeztek olyan trendi fitnesz és természetgyógyász magazinok, amit normális körülmények között  a kezembe sem vennék, mert élből hiteltelennek tartom azokat. A visszér elleni krémet pl egy 20 év körüli topmodell alkatú lányka alvázával reklámozzák és a reuma elleni kenőcsöt sem egy kétrét görnyedt, 70-es néni  népszerűsíti. Vannak, helyek és helyzetek, amelyek tökéletesen alkalmasak egy-egy ilyen újság tanulmányozására. Ilyenkor értesül az ember olyan csodákról, mint a holisztikus fogszabályzás. Én ennél a résznél csuktam be az újságot. Ki hinné, hogy ugyanakkor voltam már aura takarításon, lélekmasszázson és sok más érdekességen, amiért néhány évszázada még égettek. Ez csak azért jutott eszembe, mert holnap jön "virágoskert" és előre rettegek, hogy anyukám vajon mit rejtett a standard lapok belsejébe.

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2007. június 19. kedd.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr684262924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása