Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) család (3) csalad (1) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) korház (2) kórház (1) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Két éve, amikor ide költöztünk tettem egy fogadalmat , ami ma már rettenetesen ostobának tűnik, de akkor, a számos csalódás után teljesen ésszerű volt. "Haverkodni, csak magyarokkal ne!". Mára már talán fejlődött valamicskét az emberismeretem,így a fenti kijelentést könnyedén revideálhatom. Nem tettem komolyabb erőfeszítéseket, de idővel mégis lettek barátaim. Szóval később új mottóm lett "a megszerzésükért nem, de a megtartásukért mindent megteszek." Egyiküktől szombaton búcsúztunk egy nagyobbacska társadalmi esemény keretében. Tudnivaló, hogy ilyenkor a házigazda szerepe a leghálátlanabb. Sürög-forog, beenged, itat, etet , kellemes háttérzenét kever és cseveg, minimum 4 nyelven. Mindenkivel. Az sem titok, hogy a magyar klikkesedő fajta, így nem csoda, hogy hamar a teraszon találtuk magunkat számos érdekes arccal, akikkel megvitattuk a belga lét viszontagságait, sztoriztunk az adminisztrációs hibákról, amelyből a nepáli delegáció köreit erősítő Csonka Pici hasonmás mit sem értett. Az sem tántorított minket, hogy tízpercenként leszakadt az ég. Olyankor kicsit behúzódtunk a konyhába, felmartunk pár isteni rétest és folyt a diskurzus tovább. Viszonylag korán eljöttünk, mert rettegtünk attól, hogy éhségtől gyötrődő állataink konstans ugatással szórakoztatják magunkat távollétünk alatt. Elbúcsúztunk, de bizton állíthatom, hogy itt NINCS még vége.

 

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2007. június 18. hétfő.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr734262923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása