Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) csalad (1) család (3) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Kihez kéne imádkoznom, hogy Monsieur Natis élete ne a kertészkedésben, különösképpen ne a mi kertünk gondozásában teljesedjen ki. Soha senki nem kérte, hogy nyírjon nálunk füvet, vagy ami a gép elé akad. Egyetlen tolással megsemmisítette a fűszernövényeket. Nincs menta, nincs kakukkfű, de tovább megyek az áprilisban vetett magokból, hosszas és odaadó gondoskodás után kibújt kék-virágú futóm is oda. A hortenziát már egyszer legyalulta, de az a nyomorult küzdött az életéért, újabb hajtásokat hozott, dacolt a sorssal. Egészen máig. Nagyon durva lenne, ha a következő alkalommal, amikor látom megfenyegetném, hogy a végtagjait eltöröm, ha még egyszer a tandeuse électrique-el a kertem közelébe jön?

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2007. június 5. kedd.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr414262897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása