Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) család (3) csalad (1) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) korház (2) kórház (1) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Charlotte-al remekül lehet együtt dolgozni. Ő az, akit akkor emelnek le a polcról, amikor nagy menetelés van és az apparátus fele, azaz egyikünk döglődik, vagy szabadságon van. Két hétig buzgón lapátoltam, majd megszántak és jött. Sokkal viselhetőbb a lét. Nemcsak mert van társaságom, továbbmegyek értelmes és jó társaságom, hanem mert a munkázás is üdítőbb ilyenkor. Charlotte teljesen brit vér, csak a szülei valami elmebeteg ötlettől vezérelve itt telepedtek le, így ő és másik két testvére itt született és nevelkedett. Benne tényleg csak annyi a belga, hogy tökéletesen beszél franciául.

Szombaton volt a szülinapi bulija, de Töki nem ért rá, nélküle pedig nem mentem. Ez lett volna egyébként itt tartózkodásunk 3. jelentősebb szociális eseménye.(már amire meghívtak) Mindegy, mint utóbb kiderült mindenki részeg volt. Ami önmagában nem biztos,hogy rossz, de én jobban szeretek ismerősök, barátok körében leittasodni, mert kevésbé rongálódik az image-em. Viszont sütöttem neki almatortát, vettem egy üveg pezsgőt és egy csokor flamingót és átadáskor tudattam vele, hogy milyen szar is, hogy szerdától visszajön permanens kolléganő.

 

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2007. június 4. hétfő.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr464262895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása