Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) család (3) csalad (1) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Place Schuman, Péntek 17:23

-És eldöntötted már, hogy hol alszol?

-Gondolom veled- és közben a mozgólépcsőn egy fokkal lentebb lép, hogy tökéletesebb legyen a rálátás a csaj dekoltázsára

-Bejönne, mi?- majd valami irgalmatlan hangon fölnyerít

-Ja mellszagot érzek!

-Milyen az?

-Nemtom, valamilyen illattal dúsított

Időközben leérünk a föld alá és amikor elhaladok mellettük a srác a nőre nézve, szánalmas vigyorral az arcán azt kérdezi:

-Vajon neki milyen mellszaga lehet? -és a fejével felém bök

-Channel cinq. És anyádnak?-kapcsolódom be a beszélgetésbe egy mondat erejéig.

Tudom, nem így kellet volna a tudomásukra hoznom, hogy értem amit mondanak, mert egy az anyanyelvünk, de túlságosan fáradt voltam, ezért csak ennyire futotta. Utálom magam miatta. Egyébként egy kávé, vagy egy Kriek mellett szívesen elmagyaráztam volna mindkettőnek, néhány alapvető viselkedési normát. Meg azt is, hogy bármennyire jól is néz ki valaki, a nyitott orrú, magassarkú cipőhöz viselt harisnya éppen annyira ciki, mint a szandi-zokni kombó.

 

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2007. május 26. szombat.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr734262885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása