Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) család (3) csalad (1) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Úgy gondolom 13 nap magára a kárrendezésre is elegendő, de arra, hogy valaki kapcsolatba lépjen a biztosítóval több mint sok. Márpedig Széppár bácsi a mai napig nem hozott friss infót aknatető ügyben, úgyhogy elérkezettnek láttam az időt, hogy kérésünket írásban nyomatékosítsuk. Human spellcheck segítségével megírtam az ötsorost, amelyben arra kértem, hogy haladéktalanul szíveskedjék intézkedni, mert nem ezt ígérte. Utóiratban megjegyeztem, hogy ellenkező esetben megölöm ás balesetnek fogom feltüntetni. Most érdeklődéssel várom a reakciót és azt is hogy a szakadó esőben meddig bírja fedetlenül a szennyvíz csatorna aknája és mikor önti el a pecót a fekália. Tegnap éjjel már érdekes gluggyogást hallottam a fürdőből, de reggelre az esővel együtt elállt. Mit kéne tennem, hogy eme nagy fokú érdektelenségből kirángassam Széppár bácsit? Meg úgy a belgák 89,27%-át?

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2007. május 11. péntek.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr854262875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása