Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) család (3) csalad (1) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) korház (2) kórház (1) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Baromi idegesítő, hogy ha hajnal 3-kor támad kedvem bejegyzést írni, akkor nem tehetem, mert ezt a vackot karbantartják. Álmatlanságból kifolyólag egészen épkézláb gondolataim lettek volna, aztán csak a méreg maradt az egészből. És nem kommunikálják. Nincs egy tetves sor a főoldalon, hogy "ne próbálkozz barom, mert karban tartunk". Pokolba vele.

Olyasmit szerettem volna írni, hogy jó volt, hogy nem számított a 25 év korkülönbség, az sem hogy két nyelvet kevertünk egész este, meg az sem volt probléma, ha ebből az egyiken hibásan fogalmaztunk, vagy rosszul ragoztunk, mert kedvesen kijavították. Kicsi görög mackó és mackóné a világ legtüneményesebb görög-belga házaspárja és ízlik nekik a magyar kaja. Olyannyira, hogy a Hortobágyi palacsinta után szárazra tunkolták a tányért és nem volt ez másként a főétellel sem. A somlóiból maradt csokiszószhoz nem passzol a kenyér, csak ezért maradhatott a tányéron. És Madam T. örült a 10 szál fehér violából és ugyanennyi halvány rózsaszín liliomból összeállított csokornak, és Töki minden gátlása elmúlt 10 percen belül,mert egy pillanatig nem merült fel még csak a gondolata sem annak, hogy "hoppá, a főnökömmel vacsorázunk". Három órán át beszélgettünk családról, közös fogva tartónkról, mackóné kerámiáiról, otthonról, nyaralásról, maradásról. Isteni volt, megismételjük!

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2007. május 5. szombat.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr804262870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása