Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) család (3) csalad (1) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) korház (2) kórház (1) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Ilyenkor gondolom szokás valamiféle számvetést vagy mérleget készíteni. Bármennyire szeretnék is rinyálni semmi okom sincs rá, mert minden gyötrelmével és a megjárt  összes bürokratikus útvesztővel együtt ez az év adott nekem egy biztos állást, nekünk pedig egy lakást (mely időközben Töki és az én kezeim nyomán otthon lett) és a teljes szabadságot jelentő autót. Hogy miért kezdem ezzel? Mert egyébként minden más megvolt ahhoz, hogy átvészeljük ezt a könnyűnek éppen nem mondható létet.

2006 a nagy döntés éve volt. Menni, vagy maradni? Mi döntöttünk, az össze többi történés közvetve, vagy közvetlenül ennek a döntésnek az eredménye. Nem adtuk fel, mert ez a próbatétel csak erősebbé tette közöttünk a létező összes köteléket. Hálás vagyok a "bárkinek" hogy 1993 szeptember 25-én jókor voltam jó helyen és hogy nem ítéltem elsőre az "Ákos frizkóból" és a halálfejjel díszített farmerdzsekiből, mely egy napalmdeath-es polót takart. Mert Ő tényleg az az ember, akivel jóban-rosszban és aki nélkül pokol lett volna az ittlét minden pillanata.

Mindent összevetve, nincs okunk elégedetlennek lenni. Jártak itt a szüleink, voltak már itt barátok is és nekünk is sikerült 2 alkalommal hazajutnunk egy-egy hétre.  Megtanultuk együtt élni  a "távolsággal" és többé-kevésbé tudjuk kezelni az összes ebből fakadó érzést és a  túrórudi hiányát is.

Felfedeztük az egycentes telefont, tíz év kihagyás után volán mögé ültem, megtanultunk kertészkedni, ültetni, metszeni, nyesni. Két dolog van amit még mindig nem tanultunk meg, az a francia nyelv és az egészséges életmód alapszabályai. De ha minden tökéletesen működne mivégre lennének az újévi fogadalmak?

BUÉK

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2006. december 31. vasárnap.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr184262814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása