Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) csalad (1) család (3) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Eredetileg a tömegközlekedési eszközökön tett, nem tudományos megfigyelésem eredményeit szerettem volna közzétenni, amely a Belgiumban élő különböző etnikai csoportok 6-12 éves korosztályának korai szőrösödésével foglalkozik, de aztán úgy döntöttem, hogy ez nem volna helyénvaló.

Ugyanebben a pillanatban jött a felismerés is, hogyha nem hasonló baromságokkal foglalkoznék a bejegyzéseimben, akkor bizony nem maradna más téma , mint a vergődés. A beilleszkedés nehézségei, a hatalmas űr, amit a család és a barátok hiánya okoz, ami így az ünnepek közeledtével még inkább fájdalmas. Leírhatnám, hogy a buszmegállótól a házig vezető 10 perces séta során az ablakokon bepillantva látom, hogy már sok helyen díszben áll a fenyő, a kertekben a fák ki vannak világítva, mindenki készül az ünnepre. Ilyenkor persze könny szökik a szemebe, sírnék is úgy igazán, de nem lehet. Ma PF igazán megérezte, hogy mire volna szükségem, azt mondta ugyanis a telefonban hogy: "haza kéne már jönnöd egy kicsit". Teljesen igaza van. Sajnálom, hogy a rendfőnöknő gyerekes bosszúja keresztülhúzta a hazautamat. Nem kívánom neki, hogy megtapasztalja milyen az, amikor nagyon készül arra, hogy fél év után megölelhesse a szeretteit, aztán egyetlen pillanat alatt szertefoszlik az egész. Majd elszámol a lelkiismeretével, feltéve, hogy van neki.

Mindent összevetve egyetlen csodálatos dolog van az itteni életben és az az , hogy ezt is Tökivel élem.

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2006. december 7. csütörtök.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr914262799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása