Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) csalad (1) család (3) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Már hetekkel ezelőtt szemet szúrt, hogy bár a nagy görög gondolkodók is próbálkoztak vele , mégis Valentyin Kataljeven kívűl  csak a halálscannek sikerült a művelet.  Nem tudom, hogy kit mennyire idegesít a beszólás lehetőségét indikáló szövegrészbe csempészet matematika, de engem kurvára. Nemcsak azért mert a wiw-en 3 hete nem igazol vissza az általános iskolai tanárom, hanem mert világ életemben hadilábon álltam ezek a tudománnyal. Éppen ezért szeretném, ha akadna egy önként jelentkező, aki megbütyköli a haloscan beállításaimat, mert én akármire állítom a kódolást az á helyén akkor is négyzet marad. Cserében felajánlanám a felhasználónevem és a jelszavamat, valamint bankkártyáim és a telefonom pin kódját. Leveleket "Önzetlenség" jeligére várom a mailboxomba.

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2006. november 28. kedd.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr844262790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása