Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) család (3) csalad (1) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) korház (2) kórház (1) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Látom, hogy nem hiába alakultunk átmenetileg barkács illetve D.I.Y. bloggá, ugyanis a keresőszavak között, közvetlenül az élen álló "strumma" mögött, felbukkant a "csiszológép kölcsönzés" is. Töki és ZT egyébként már úgy burkol, mintha világ életükben ezt csinálták volna. Az előszoba már félig kész , remélhetőleg péntek este meglesz az átadás.

A burkolás előrehaladtával megállapítható, hogy azzal egyenes arányban csökken a belmagasság, ugyanis Tökiék a meglévő, eredeti kövezetre helyezik az új járólapokat. Ennek következtében az ajtók bizonyos hányada is feleslegessé vált, ezért ZT mindegyikből lefaragott néhány centit. Tegnap épp az utolsókat simította a bejárati ajtón, 80-as csiszolópapírral, amikor kopogtak. Töki kiment és a kerületi yard, mint később kiderült maga a kapitány állt az ajtóban. Issue- A kutyák.  "faszomgecó" szomszédoktól bejelentés érkezett, hogy sokat és hangosan ugatnak a kutyák.  Töki aztán elmondta Clouseau felügyelőnek, hogy a kutyák valóban ugatnak, ha a kaput bevágják, illetve, ha a folyosóról rikácsoló hangot hallanak. Ez a dolguk, jeleznek. Konstans ugatásról szó sincs, de állunk elébe bármit is akar.

A történet teljessége érdekében itt mindenképp szót kell ejtenem pár lakóról, de leginkább Christineről, aki a múlt héten levelet juttatott el hozzánk, rendkívül stílusosan és költségkímélően, az ajtó alatt. Azt kérte, hogy lehetőleg minél előbb tegyünk valamit annak érdekében, hogy a kutyáink ne ugassanak egész nap. Én azonnal arra gondoltam, hogy szavazzuk ki és hagyja el a házat, de nem lehet, mert ide született. Pontosan ezért hiszi azt, hogy ő itt valaki. Hogy ki, azt akkor még nem tudtam, mert be nem mutatkoztunk egymásnak sosem, (itt nem divat, mert Széppárék is úgy néztek ránk mikor felmentünk bemutatkozni, mint valami idióták gyülekezetére) a postaládán pedig csak vezetéknevek vannak kint. Így csak tippelni tudtunk és megállapodtunk abban, hogy a levél írója, csakis a mindkettőnk számára igen antipatikus szőkeség lehet. Az ő anyukája már nem lakik itt, de naponta itt van friss hírekkel, hírekért, mint egy lábas újság és széppár nénivel együtt "jár a nyelvük, mint a rokka". Első körben kizártuk a siket fiút a másodikról, a leszbi hegedűművész házaspárt a tetőtérből, a háromkutyás rokonlelket az elsőről és Széppárékat is, mert nem hiszem, hogy Széppár néni úgy írná alá a levelet, hogy Christine. Nem vagyunk ugyanis ilyen nexusban. Természetesen beretvaéles logikánknak köszönhetően magunkat sem gyanúsítottuk. Ígyhát baromira nem tudtam, hogy kinek válaszolhatnék.  Aztán a szombati bevásárlásból hazatérve láttam, hogy anya és lánya akkor száll be a kocsiba. Köszöntem, de ők nem. Kiszálltak viszont és utánam eredtek, majd anyu szajkózni kezdte, hogy elektromos nyakörvet a "fox" -okra , mert az ő kislánya éjjel dolgozik és nappal nem tud aludni tőlük. Én elmondtam, hogy a kutyák csak fent leírt eseményeket jelzik ugatással, majd visszavonulnak, annál is inkább lehetetlen a "tout la journeé", mert mindig van itthon velük valaki.

Én úgy gondolom, hogy a levél és a rendőrség értesítése között van még néhány fázis, de "mama" nem bírta ki és jelezte a hatóságoknál, hogy a "jugoszlávok rókái nagyon hangosak".  Képtelen ugyanis megjegyezni, hogy mi magyarok vagyunk és a vizsláink pedig nem ravaszdik. Mindegy. A randőr helyes volt, elmondta, hogy erre fog járni párszor és megáll hallgatózni és amennyiben a kutyák nem hangosabbak, mint az utca zaja, akkor mindenki bekaphassa. A csapkodásokból adódó "jelzést" pedig természetesnek minősítette.

Már csak egy kérdés marad megválaszolatlan. Mi Christine foglalkozása?

a, vámpír- mert lehet hogy éjjel dolgozik, de a kocsija mindig itt áll

b, kiöregedett anyukájától átvette az ipart és a kliantúrát

c, kedvesnővér

d, kutyás éjjeliőr építkezéseken

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2006. augusztus 31. csütörtök.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr254262750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása