Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) család (3) csalad (1) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) korház (2) kórház (1) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Ma Zs. biztatására kertészkedtem. Ez annyit tesz, hogy gyalogsági ásóval készítettem egy gödröt a két lankadó levendulabokromnak. Kiültettük, most már csak azt várom, hogy életre keljenek. Előző tulajék nem foglalkoztak a kerttel, így momentán az óriási nyárfák mellett két aprócska bokor, egy halott rózsatő és egy válságos állapotban lévő törpefenyő minden ékessége.  Mivel plántálásra alkalmatlan időszakban vettük birtokba a lakást, várnunk kell őszig. Akkor aztán Semiramis függőkertje kismiska lesz a mi zsárdenünkhöz képest. Felkerestem néhány vonatkozó siteot, hogy tippeket keressek. Mindenképp olyasmit, ami kicsiben is megvalósítható. Gondoltam először, az egész kertet hosszában átszelő patakocskára, híddal, de végül arra jutottam, hogy ez is megteszi:

Na jó, viccet félretéve, egyszerű, de minimum három évszakban virágzó kertet szeretnék. Érdekes, hogy a sövény miatt közgyűlést kell összehívni, de bármi más növényt vagy virágot simán ültethetek. Nem lenne rossz a feng-shui vonalat követni, legalább a kertben, ugyanis mint kiderült a hálószoba adottságaiból eredően, rossz helyen van az ágyunk. Nem elég, hogy a számítógép  itt van, de még a lábunk is a fürdőszoba felé mutat. Most aztán mindenfelé elkóborol a csí, sérül az ódénk és akkor már csak zárójelben jegyzem meg, hogy egyikünk Kua számát sem tudom. Mert ha legalább ez utóbbival tisztában lennék, akkor a színeinkkel javíthatnék a helyzeten.

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2006. július 23. vasárnap.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr794262735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása