Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) család (3) csalad (1) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Hogy még 48 órával a papírok aláírása előtt is érhetnek meglepetések azt rémálmomban sem mertem volna gondolni, de McCoy-ék elsőszülöttje mindenről gondoskodik, mert alapos lány. Háromsoros emilje nyers magyar fordításban így néz ki.  "Most vettem csak észre, hogy a lakással együtt megvettétek a redőnyöket és a belső reluxákat is, amelyek nem a lakás szerves részei, így adókedvezményre jogosítanak.Ha mindezt ma csináltatnátok mennyi lenne a költség? A jegyző kb 3000-et saccol. Jó lesz?" -Neked is, ha egyszer végre szakvizsgázol-gondoltam és az alábbi válasszal kedveskedtem neki. "Köszönöm, hogy ilyen gondosan ügyelsz a részletekre. Barátaim történetesen épp ma vették át a munkát a redőnyöstől (igaz), úgyhogy megkérdeztem, hogy a méretek ismeretében kb mennyibe kerülne most a csináltatás. Látatlanban 4500-5000-et mondott és ebben a belső fa reluxák ára még nincs benne. Én a fenti összeget reálisabbnak látom. Értesíts a fejleményekről. "

Ezzel kapcsolatban két gondolat merült fel: Mi van ha nem veszi észre ezt a részt a szerződésben? És miért nem lehet felhívni egy szakértőt, miért kell helyette a jegyző becslési képességeiben bízni? Ez viszont további két kérdést vet fel: Mikor foglakozott egyáltalán az ügyünkkel, ha 3 hónap alatt egyszer sem akadt meg a szeme ezen az aprócska tényen? Ha nem derül ki az egész, akkor mi történik az adókedvezményünkkel? Na jó, igazából kérdések sorozatát veti fel, de már elfáradtam. Mondjuk nem kellett volna utolsó pillanatban módosítani a hitelszerződést, mert ha jól megnézem a két összeg tökéletesen fedi egymást. Fentiek ismeretében tulajdonképpen most vettünk magunknak adókedvezményt harmincéves törlesztésre. Hát a kis faxom...

Más. Kaptam ma commentet. Ez még önmagában nem meglepő, mert mostanában kapok, de ezt a munkahelyi emilemre kaptam, belsős címről. A kolléganővel együtt voltunk asszimulációs építőtáborban még novemberben. Beszélgettünk, haverkodtunk, kilátásba helyeztünk egy vacsit nálunk és emileket is váltunk, nem gyakran, viszont rendszertelenül. Szóval 17:43 volt, éppen az asztalomon lévő 38,5 cm magas irathalmot próbáltam felére csökkenteni, amikor jött az emil "Napló" címmel. Ebben a pillanatban tudatosult, hogy inkognitó oda, mostantól akár feltehetek képeket a családi albumból és publikálhatom a testtömeg indexemet is. Aztán nagyon óvatosan kinyitottam a levelet. "Nlc-ról véletlenül, és mit tesz isten! Tetszik, vidám a szürke, belga hétköznapokban". Kedves E.! Köszönöm és remélem nyélbe ütjük azt a vacsit. :)

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2006. június 27. kedd.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr14262761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása