Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) csalad (1) család (3) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Tegnap éjjel, miközben álmatlanul a költözés részletein merengtem az a cseppet sem költői kérdés jutott eszembe, hogy ilyen távolságból vajon meddig tarthatóak még az otthon hagyott barátságok. Próbáltam elképzelni milyen lesz a hazalátogatásunk 1, vagy akár 5 év múlva? Mennyire ritkulnak vagy fogynak el teljesen az emilek? Mikor minősülünk át haverrá, vagy mikor kezdik majd rémes kötelezettségnek érezni az évi 2-3 találkozást?  Aztán gyorsan elhessegettem a gondolatot, mert érezni kezdtem a gombócot a torkomban és sírni most nem akartam.  Fura. Még most is képes vagyok azt hinni, hogy egy körtelefon pénteken és szombat este máris buli nálunk.

Nézzük inkább a solid tribute-öt a rádióban. Az azeri örökzöld  Mac-mac guc-guc az a csoda, amire Fraque hívta fel a figyelmemet úgy két éve. Megismertetett még Eilert Pilarm-mal is, aki Elvis slágereket  reprodukál, nem akármilyen stílusban, majd felrakok valamit tőle. A  "raindrops" az a nóta amit a "que sera sera" mellett előszeretettel énekelünk Anókával, miközben az élet megfejthetetlen rejtélyeiről elmélkedünk néhány pohár társaságában. J. barátnőmé a "you've got a friend", amit akkor szokott hallgatni amikor itt van és gyertyafényes habfürdőt vesz, mellé pedig jéghideg becherovkát kortyol.  A Starman Rolókámé, hogy sose felejtsük el, amikor a gép előtt visítva énekeltük. A Say a little prayer pedig a best of Tirpiről való. Tirpi,  akié még az esküvőnk remek hangulata és menyasszonytánc alatt szétvert fakanál.  Nekem nem maradt más, csak a hangulatok és az emlékek. -Nebőgjél már basszus!

Azt akarom, hogy amikor 25 év múlva összegyűlünk a Balaton -felvidéki parasztházban-közös álom Tökivel- akkor mind együtt legyünk ugyanúgy, mint kb tavaly ilyenkor, csak sokkal boldogabban.

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2006. június 24. szombat.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr454262723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása