Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) csalad (1) család (3) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Eric ma reggel 9.15-kor hívott, hogy tudassa az új papírok elkészültek és legkésőbb holnap a jegyzőnél lesznek. 12.24-kor újrahívott és elmondta, hogy ezt már a jegyző is tudja. Ezzel  minimum 3 helyet ugrott előre az egyedfejlődésben.14.47-kor érkezett az emil jegyzőtanonctól, hogy minden ok, 29-én simán aláírunk. Most már csak azon kell drukkolni, hogy addig sem az eladó, sem mi, a vevők ne dobjuk fel a pacskert. Időközben akadt segítség is, Töki nem egyedül fog burkolni, hanem egy barátunkkal, akit még otthonról ismerünk.

Közben a gyárban felére csappant a személyzet a nyaralások és az utazások miatt, de persze a meló ugyanannyi. Beteglány ismét hű a nevéhez és egész héten nincs, így az ő munkája is a nyakamba szakadt. Ma betévedtem a szobájába, hogy kikeressek néhány infót. Kb 3 hónapra visszamenőleg hevernek nála iratok és megoldatlan ügyek. Egy ideje tudja már hogy elmegy, ezért megértem, ha leszarja, de a távozásával nem fogja rám átlapátolni, mert akkor kinyitom a számat. Ezt rangidős kolléganőnek is jeleztem és megkértem, hogy próbáljon odáig hatni, hogy a kislány varrja el a szálakat mielőtt lelép.

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2006. június 22. csütörtök.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr614262716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása