Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) család (3) csalad (1) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Valami kurva egérkolónia vehette birtokba a padlást, mert már harmadik napja, reggelente iszonyat kavirnyálást hallani a konyhai gipszkarton fal környékén. Csak remélni tudom, hogy a hátralévő két hétben nem dönt úgy a családfő, hogy átrágja magát a falon és beköszön az elszívó fölött, hogy: Helló! Nem látogattam még fel a tetőtérbe, szerintem ez férfimunka, mert én puding vagyok és parázom is a kis genyáktól, hiába próbálja őket Disney jó színben feltüntetni. Ha netán mégsem egér, hanem patkány, akkor pedig habozás nélkül bekéredzkedem az elsőn lakó skóthoz. Ma ennek a végére kell járnom.

Nem ez az egyetlen bajom. Hétvégén hirtelen, minden előzetes bevezető nélkül, Belgium éghajlata mediterránra változott. 28-30 fok van, ami önmagában nem lenne gáz, de nincs semmi légmozgás. A belvárosban, ahol jelenleg élünk a beton még éjjel is ontja a meleget. Mivel kényszerpihenőn vagyok itthon, jó volna napközben egy kicsit dögleni, de a folyamatos alvással töltött rekordom 26 perc, ami pont elég volt a cseheknek arra, hogy két gólt is lőjenek.

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2006. június 13. kedd.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr844262701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása