Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) család (3) csalad (1) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Feszült, ugyanakkor aluszékony és elszánt vagyok. Tegnap letettük a cigit, a kaját és Töki még a Colat is. Csak a szex maradt. Mert lassan már majdnem minden másra lehet tapaszt kapni. Nekünk ugyan nincs semmire, de így is mennie kell. De komolyan! Elhatároztuk, hogy mindent egyszerre. Mert ha csak a fogyókúrába kezdünk bele, akkor garantált, hogy Kuba dohánytermése nem elég, viszont ha a cigit tesszük le, akkor napi szinten fosztogatjuk a nagyobb élelmiszerboltok nasskészletét. Így egyetlen járható út maradt. A cigit rágóra, a heti menüt pedig gyümölcs, fehérje, keményítő és szénhidrát napokra cseréltük. Nem kell tömeges buzdítás. Nem fogok fogyinaplót csinálni és mérlegre sem állok. Egyszerűen vissza akarom nyerni a külsőmet, hogy aztán egy, vagy több valaki kedvéért újra elveszíthessem.

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2006. május 3. szerda.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr214262696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása