Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) csalad (1) család (3) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Igen, egyre ritkábban írok. Talán már nem annyira kínszenvedés itt, kevesebb az izgalom és nirvánáék is alkotói válságban vannak.. Visszaolvastam a csomagolás időszakát és magát a kiköltözést is. Sok minden van ugyan, amit sosem leszek képes elfogadni pl. a belgák balgaságát, a munkamoráljukat és a gyalogos közlekedést, de túlélhető. Most már akár hosszabb távra is tervezhetünk. Még 2 hónap van hátra a próbaidőmből, de a visszaszámlálás már február végén megkezdődik.

A cím kizárólag Stardust kedvéért lett ennyire bonyolult, ugyanis rabságunk közel egy évét többek között azzal próbáltuk elviselhetőbbé tenni, hogy általunk mókásnak vélt tükörfordításokkal (mirror translation) leptük meg egymást.

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2006. január 30. hétfő.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr974262681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása