Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) család (3) csalad (1) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Tegnap este a neten néztük a megasztárt. A második válogatáson elhangzott "Akarod-e azt..." című erősen slágergyanús dalt semmi sem übereli. Na de most komolyra fordítva a szót. Mi a halált keresnek a versenyen OSZK-viszgával rendelkező, vagy éppen "Losziban" gospell szakon végzett macák? Én elhiszem, hogy nehéz volt neki, meg verték is a fekák, de mi lenne, ha tényleg teret adnánk a fiatal tehetségeknek? Mindegy, csak felhúztam magam rajta, persze ettől függetlenül nézni fogom.

A blog írásán pedig komolyan elgondolkodtam. Motiválatlan vagyok, meg lassan már a magam számára is érdektelen. Minek is írjam akkor? Lelassultak az események, rutin lett szinte minden nap. Hetente egyszer elbeszélgetek a szomszéd házban élő Nirvana emlékzenekar frontemberével. Megkérem, hogy ne éjjel 3-kor kezdjék a próbákat, mert nagyon áthallatszik és amikor elindul a dobszóló olyan mintha egy csatába induló sereg masírozna át a hálószobánkon. Ő persze mosolyog és azt mondja ők ilyen furcsa emberek. Nekem közben elszáll a dühöm, furcsamód átragad rám az a mérhetetlen nyugalom, amit áraszt magából. Búcsúzóul még elmondja, hogy nyugodtan menjünk fel hozzájuk egy italra. Hát ilyen itt az élet. Senki sem siet, senkit sem érdekel, hogy el tudsz-e menni mellette a járdán. A közértben a pénztáros továbbra is beleállítja a bagettet a nylonzacskóba és nem érdekli, hogy hosszából adódóan a 70 %-a kilóg és bármikor kieshet. A járókelőket sem érdekli, ha lerúgják a szatyorkádat és csak itthon veszed észre, hogy a kenyérnek már a fele sincs meg. Elfogadtam. De ugye nem lettem ugyanolyan?

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2005. november 24. csütörtök.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr44262648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása