Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) család (3) csalad (1) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Nehogy az legyen, hogy mindig csak a rinya meg a fikázás, de mit csináljak, ha annyi a hülye a környezetünkben,hogy nem állhatom szó nélkül. Tegnap miután hazaértem Töki szólt, hogy,  ha a nappaliban akarnék megszabadulni a melltartómtól, akkor ne tegyem, mert már előző délután is ült egy csákó szemben a tetőn. Kinéztem, de sehol senki nem volt, de megállapodtunk, hogy tényleg nem sztrippeltek, nehogy miattam ugorjon bárki is. Eltelt egy fél óra, elkészült a gombás-pestos spagetti, leültünk az asztalhoz -ablak nyitva, mert kánikula van. Aztán egyszer csak a tőlünk légvonalban kb 10 méterre lévő tetőn, a verőfényes késő délutáni napsütésben megjelent Jamel, hóna alatt az 53cm-s átmérőjű télével. Mondom mi a pillantás, Töki mégsem haluzott. Emberünk letette a készüléket a kátránypapírra, alá gondosan törölközőt terített és a gépet rákötötte a falon lévő parabola antennára. A következő fél óra azzal telt, hogy Jamel mozgatta a lavórt a falon én pedig megpróbáltam észrevétlenül megörökíteni, nehogy kiszúrja a villanó vakut, mert még a végén otthagy tetőt-tévét és átjön megfejelni. Íme a munkában megfáradt belga férj és apa a tetőn.

 

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2005. szeptember 6. kedd.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr534262621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása