Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) csalad (1) család (3) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

A királyi parknak az erősen algásodó szökőkutakon kívül két állandó látványossága van. A kőkutya és Über. Egyikük történetét sem ismerem, gondolom az eb valamelyik király hűséges szolgája lehetett. Egy biztos, a létezése nagyban elősegíti a lányok nevelését. Ugyanis ha valami rosszaságot csinálnak, pl azonosítatlan eredetű és állagú ételt vesznek magukhoz, akkor a kőkutyánál mindig megállunk, hogy megdicsérjük roppant fegyelmezettségéért és szófogadóságáért. Ekkor Sadie kicsit feszült lesz, hisztizni kezd és felugrál a műremekre. Végül aztán megnyugszik, hogy őt hozzuk haza a jól nevelt helyett.

Über már más tészta. Eddig még nem volt olyan délután, hogy ne láttuk volna a parkban sétálni. Ebben önmagában nincs semmi különös. Igen ám, de Hubert félmeztelenül sétál, néha boxer, máskor fecske fedi a családfát. Szandi az egyik kezében, a nylonzacskó a ruháival a másikban. Kitartóan köröz a parkban órákon át, időjárásra való tekintet nélkül mindig azonos öltözetben. Nem tűnik teljesen nyomottnak, mert egyéb abnormális cselekedete nincs. Amikor egy-egy kb 200 méteres füves szakasz véget ér, akkor visszaveszi a szandiját, és úgy baktat a kavicságyon egészen az újabb zöld részig. Tegnap is láttuk, és mivel kéznél volt a gép, gondoltam lekapom a kora délutáni ködöt, és a toronyházat a háttérben. Szerintem vágta, hogy ő a lényeg, mert mintha mosolyogna.

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2005. szeptember 5. hétfő.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr754262620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása