Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) csalad (1) család (3) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Néha már úgy érzem hogy itthon vagyok ebben az országban, aztán eszembe jut, hogy 4 nap múlva látom a szeretteimet az otthonomban. Anyám még mindig semmit sem sejtem abban a tudatban van, hogy egy kollégám utazik haza és este viszi a csomagot. Nem akarom az utolsó pillanatra hagyni a titok felfedését, így arra gondoltam (némi segítséggel), hogy indulás előtt felhívom őket, hogy egy személlyel többnek ágyazzanak. Remélem jól sül el, mert senkire sem akarom ráhozni a frászt.

Tegnap megkaptuk a francia vizsga eredményét. 81%-kal zártam,így folytathatom a tanulmányaimat, persze ehhez még szükségem van a főnökség hozzájárulására. Az egyik már áldását adta, a másikat majd puhítom, ha visszajött szabadságról. A kurzusnak köszönhetően lettek cimbik. Elsőként J., aki hazánk lánya. Remélem vele ezután is megmarad a kapcsolat. A többiekkel majd elválik.

Ma lesz a hét egyik fénypontja. Nagy álmunk teljesül amikor eredetiben láthatjuk Bosch képeit. Borzasztóan várom. A másik nagy történés az volt, hogy vásároltunk "hülye azért nem vagyok " áruházban egy pöpec kis mély-ládát és hangfalakat, így most szól a zene. Elképesztő előrelépés ez.

 

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2005. szeptember 3. szombat.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr224262616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása