Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) család (3) csalad (1) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Na jó, mind tudjuk, hogy nem lány, de olyan jól vette ki magát. Bizony, az ő LEGO áruházában vásároltunk 6 doboz bútort szombaton. Az úgy volt, hogy péntek este elmentünk bevásárolni a helyi Coraba, Inez érkezését előkészítendő, szükség volt porra és öblítőre és ha már ott voltunk vettünk még egysmást. Aztán átmentünk a közelben lévő bútoráruházba. Vehettem végre sok gyertyát, vendégpapucsokat, növényt és apróságokat. Közben láttunk néhány szép darabot és rövid mérlegelés után úgy döntöttünk, hogy szombaton visszamegyünk értük egy nagyobb kocsival. Így is lett. Délelőtt Philippe kiszállította és bekötötte Inezt, akit azonnal teleraktam egy próbamosás erejéig, majd célba vettük a fent említett áruházat. Fél óra alatt összeszedtük a kiválasztott ágykeretet, étkezőgarnitúrát és a "nagykulla" kanapét. Hajnali 3-ra el is készült az ágykeret, így az álmaink 40 cm-vel megemelkedtek. Nem részletezném, hogy az ágy sodronyait 65 db más színű és méretű lécből kellett rolóba fűznöm, mert mindenképpen megérte a fáradtságot. A kanapé összeszerelése vasárnapra maradt. Töki igazán kitett magáért.

Vasárnap délelőtt aztán kirándulni mentünk a kutyákkal, majd a nap hátralevő részében élvezkedtünk a mostanra már majdnem teljesen berendezett bérleményben.

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2005. augusztus 23. kedd.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr484262607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása