Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) család (3) csalad (1) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) korház (2) kórház (1) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Van itt olyan szokás, hogy havonta egyszer összeül az egész csapat és vacsorázik egyet. Ezúttal a hou választása (a két alternatívából) a thai étteremre esett. Félstábbal mentünk, mert a másik fele nyaral. Szolid kislány módjára egy főétel, egy desszert, plüssz 2 pohár jus'd orange mellett tengődtem. Persze mindenki belekóstolt a másik ételébe, de szerintem ez ilyeneknél, mint a thai, vagy kínai , nem ritkaság. Jól telt az este, dumálgattunk, többen megjegyezték, hogy britnek véltek és, hogy egyáltalán mennyire állat jól beszélek angolul.

A szomszéd asztalhoz közben leült egy édes hármas. 2 pasi+1 nő. A nő nagyon rozzant volt, de tele fuxokkal. Minden ujján min. kettő. Kócos, répaszínű haja a feje tetején összefogva, mint Enikőnek a kőkorszaki ivadéknak. A két pasiról azonnal levágtam, hogy melegek, így azt gondoltam, hogy kedves öreg barátnéjükkel töltenek egy estét. Ez pontosan így is volt, de a nénét jobban megszemlélve nyilvánvalóvá vált, hogy előző életében bácsi volt. A hangját hallva meg már kétség sem fért hozzá. Mielőtt betámadna valaki, utalnék korábbi bejegyzéseimre, miszerint dolgoztam melegekkel/ért/nek, szóval nincs parám még vaganza puszijától sem. Ami kikészített az a gusztustalan csomaglás. a ripacs külső. Arra gondoltam, hogy az ilyen tramplik rongálják a "normális" transzszexuálisak image-t.

A következő és az este egyben utolsó sokkja akkor ért, amikor a számlát nem fogyasztás szerint dobtuk szét, hanem egyszerűen annyi felé osztottuk, ahányan voltunk. Ha ezt előbb tudom, legalább a beadandó összeget lekajálom. Normalment...

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2005. augusztus 3. szerda.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr494262567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása