Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) csalad (1) család (3) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Ma tényleg voltunk a piacon. Nyakat nem, de szárnyat sikerült venni a kutyáknak. Tökit indulás előtt felkészítettem, hogy iszonyú a tömeg, percenként fogja úgy érezni, hogy megfejel valakit, de ne tegye. Ő nem is lett ideges, viszont én igen. Egy óra alatt 15-en húzták át a cadyjüket a lábamon és minimum kétszer ennyien sértették meg az aurám határátlépését. Élvezem, hogy kicsi annak az esélye, hogy bárki is megértsen minket, így végig ékes magyarsággal káromkodtam. Töki csak röhögött. Aztán a hentescsarnokba érve arcára fagyott a mosoly, és nem a hideg miatt. Épphogy megvettük a csirkemellet és a karajt, közölte, hogy most azonnal hányni fog. Tudtam, hogy nem lesz belőle semmi, mert ő nem hányós, hiszen kapcsolatunk 12 éve alatt egyszer hányt egy felet. Romlott karfiolt evett egy salátabárban és a felet is csak úgy dobta ki, hogy a karját szinte könyékig tolta a torkába. Azért nem kockáztattam és kimentünk a levegőre. Nekem sem ártott a frissülés, mert a csirkésnél egy tömjénfüstbe öltözött maca fúrta magát a hátamba. Hiába, szoknunk kell még a multikultit. Az arab árusokkal való alkudozásban már nagy vagyok az 5 eurós abroszt először 4-re próbáltam. Azt mondta a csávó, 8-ért kettő , mondom nem oké apu 6. Végül 6,50-ért lett még egy váltás is. Ha kicsit még puhítom odaadja 6-ért.

Este aztán meglátogatott minket Ms. Szopa, az alattunk lakó lengyel lányka, hogy felavassuk az egyik terítőt. Rém kedves, de még nálam is többet beszél. Hozott a vacsihoz egy üveg bort, aztán pár perccel később dugóhúzót is. Töltött cukkini volt rízzsel majd desszertnek csoki fagyi karamellizált banánnal.

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2005. július 18. hétfő.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr74262549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása