Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) család (3) csalad (1) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) korház (2) kórház (1) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Minden elismerésem déd és -nagyanyáinkat illeti amiért képesek voltak kézzel, fateknőben , ragyogó tisztára mosni a szutykos holmikat. És további elismerés illeti a nyugati civilizáció azon irányzatának képviselőit, akik szerint egy háztartás alapfelszereltségéhez sokkal inkább hozzátartozik a mosogatógép mint a mosógép. Így van ez esetünkben is. A konyhának gyönyörű darabja a vadi új vérpúl cucc, amit természetesen nem használunk, mert kettőnkre bekapcsolni sem érdemes. Nem így a mosás. Tudom, hogy már rég kitalálták a mosodákat, azt is tudom, hogy remek ismerkedőhely, de én nem akarom más előtt teregetni a szennyest. Ezért inkább átmeneti megoldásként térdelek a kád előtt és mosom a "tout material"ra alkalmazható szerrel a rongyainkat. Igazából a művelet ezen része kevésbé vesz igénybe, de a fugázást még nem fejlesztettem mesterfokra. Ma hajnalban a 200x240-es könnyített, nyári takaró okozott nagy kihívást. Már titkon számolgatni kezdtem, hogy mennyi időre elég a ruhatartalékunk, ha mostantól többé nem mosok. Arra jutottam, hogy a telefon utáni első nagy beruházásunk egy ilyen masina lesz. Azt, hogy a 45cm széles lépcsőházban hogy hozzuk fel, még nem tudom, de majd ráérünk akkor meg hányni-vetni, ha a bejáratnál állunk a kis elöltöltőssel.

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2005. július 15. péntek.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr174262546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása