Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) család (3) csalad (1) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) korház (2) kórház (1) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Úgy tűnik kiadtuk a lakást. Holnap jön aláírni a srác a papírokat, aki egyébként egy volt évfolyamtársam bátyja és az általános iskolai szerelmem kollégája. Ez csak azért furcsa, mert két szálon fut a dolog, egyszer pesti a relevancia egyszer pedig vidéki, és itt találkozik a két vonal.

Szombaton megvolt a búcsúbuli. Komoly italmennyiséget fogyasztottunk, de a súlyos lerészegedés állapotát nem sikerült elérni. Mondjuk nem is volt cél, de vagy ennyire jól bírjuk a piát, vagy mégsem volt az olyan sok, csak annak gondoltuk. Irtó aranyos és könnyfakasztó ajándékokat kaptunk. Roló amikor a buli előtt betopogott a lakásba, már az előszobában elsírta magát a dobozok láttán. Persze nekem sem kellett sok. A csomagjában a következők lapultak. Vizslás könyv, Brüsszel térkép, egy apró könyvecske a barátságról és egy Esprit parfüm. Mindnek megvan a maga jelentősége. Aztán Fraque és Saajt is tündéri dolgokkal lepett meg minket. Egy helyes kis palackban kaptunk magyar földet és mellé egy emlékkönyvet a következő ajánlással "Világgámenésetek alkalmából". A könyvbe az este folyamán az összes fontos ember rajzolt, vagy írt.

Ma könnyes búcsút vettem nénikémtől, majd kimentem volt munkahelyemre starhillbe, hogy sírjak egy sort kocsi ügyben, valamint, hogy felvegyem a rendszerben ragadt átutalás következtében, meg nem kapott zsetonomat. Csütörtökön reggel elhozható a kocsi. Az idő nagyon rövid Tökiék szombaton indulnak utánam, úgyhogy 4 nap alatt virítanom kell egy lakást. Már van csütörtökre négy időpontom egyeztetve, de úgy gondolom, hogy az első helyet, ahol ok az ár és beengedik a kutyákat, valamint van egy ágy ahol alhatunk, azt kiveszem. A többit majdcsak megoldjuk. Az allergia és a napok óta tartó , szinte konstans sírás következtében a szemem leginkább egy vonal, így nehezen fogom magam európaiként eladni Brüsszelben.

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2005. június 13. hétfő.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr34262534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása