Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) család (3) csalad (1) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) korház (2) kórház (1) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Kicsit elhúzódott a péntek, így megint egy nap késéssel írok. A csavargyárban ma borzalmasan sok meló volt. Baromira rendelik az anyákat, így a nyári pangó piacra. Mindegy, már egyáltalán nem érint. 2 hét és game over. Erről jut eszembe. Anyósom teljesen ráállt a Brüsszel projectre és csomó hasznos információt gyűjtött be. Az egyik ilyennek köszönhetően ismét meg kell keresnem a házassági anyakönyvi kivonatunkat. Azért ismét, mert márciusban azt is vinnem kellett volna az adminra, de 4 nap keresés után feladtam és kértem egy másikat a PMH-ban. Mókás lesz, ha kéthavonta kérek egyet. Holnap még adok egy esélyt a kis bőrkötésűnek. Aztán megkezdődik a csomagolás, természetes és természetellenes szelekció.

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2005. május 28. szombat.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr474262521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása