Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) csalad (1) család (3) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Ma délelőtt felkerekedtünk, hogy anyósom szülinapját szűk családi körben megünnepeljük. Én fél 4-kor leléptem, mert Mesével volt találkozóm. Hihetetlen véletlen folytán később csatlakozott egy másik régen látott osztálytárs is. Fél 5-kor a Liszt Ferenc téren várt rám Mese. Elsétáltunk a házig, hogy megmutatta gyönyörűen felújított pecóját. Épp a konyhára csodálkoztam rá, amikor a mobilját magához véve konstatálta, hogy valaki ismeretlen kereste. Természetesen felhívta a számot, és néhány mondat után kiderült, hogy egy volt osztálytársunk csörgette meg véletlenül. Dave-t nem kellett kétszer kérni, hogy csatlakozzon hozzánk. Ígéretet tett, hogy utánunk jön a Menzába. Békésen csevegtünk egy mojito mellett, ecseteltük a kimaradt egy évet amikor egy chevy bukkant fel a sétáló utcában. Nyitott tető, floridai rendszám, benne bronz barna laza csákó, miami beach feliratú pólóban, és nekünk integet. Dave entréja remekül sikerült. Később, amikor hazahozott, kiértékeltük, hogy ez a legkevésbé sem feltűnő autó, hozzájárul a "paraszt" image kialakításához. Dave általános iskolában is osztálytársam volt, így meglehetősen jól ismerem. Most az év túlnyomó részében Floridában él, ingatlanok értékesítéséből, de nyáron hazajön, mert ott túl meleg van. A pasi kész. A lényeg, hogy iszonyat jót dumáltunk, kb 4 órán át. Klassz nap volt.

Hja, amikor a Hegedű utca végében parkoló autóba beszálltunk, Dave levette a szélvédőről a mozgássérült jelzést....

 

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2005. május 23. hétfő.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr114262517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása